Dit zeggen onze klanten ...


Prima verhouding prijs-kwaliteit
Vlot contact
Efficiënte opvolging – van offerte tot levering
Steeds bereikbaar
Staan open om technische info te verschaffen aan ‘leken’ – verstaanbaar maken van bepaalde druktermen – info i.v.m. drukproeven - ….

  • Kristel Van de Rostijne – IJV-IFAS vzw

Flexibiliteit, klantvriendelijkheid, snelheid en kwaliteit: dat zijn de voornaamste redenen waarom ik graag samenwerk met drukkerij De Riemaecker. Het enthousiasme en het positivisme van de ganse ploeg krijg je er gratis bij. Nog voor je het woord “probleem” helemaal heb uitgesproken, staat men al klaar met een oplossing. Kortom het beste uit twee werelden; de charme en klantgerichtheid van een familiebedrijf, gecombineerd met een uiterst efficiënte en professionele organisatie. 

  • Joris Nachtergaele

Ik heb met De Riemaecker Printing gewerkt om het boekje “Grenzeloze kansen voor werk”, resultaten 2014, kansen voor Scheldemond, van het Interreg-project Tendenzen zonder Grenzen, gedrukt te krijgen. Het resultaat mag er wezen! Een keurig verzorgd boekje met een mooie uitstraling, volledig volgens de uitvoeringsafspraken gemaakt. Ook de grafische vormgeving en lay-out waren prima in orde. We hebben daarvoor heel prettig samengewerkt. De tijdsplanning was in orde en alle fases waren op tijd gereed. Kortom, ik ben zeer tevreden en zou zeker opnieuw met De Riemaecker Printing werken.

  • Jeannette Groeneveld-Verdonk projectmanager,  Gemeente Terneuzen

De Riemaecker Printing is reeds jaren onze partner voor de prepress en druk van onze bedrijfskrant en brochures.  We kunnen altijd bij hen terecht voor een snelle prijsofferte of professioneel advies. Een vlotte samenwerking, een grote flexibiliteit in het maken van afspraken en een strikte opvolging van deadlines staan steeds centraal.

  • Fabienne De Nutte – Stagobel Electro

We werken nu een tweetal jaar met Drukkerij de Riemaecker. De afspraken worden correct nagekomen, de kwaliteit van het drukwerk is prima en de timing wordt gerespecteerd. Wanneer we soms wat laattijdig bestellen, doen ze er alles aan om het drukwerk toch tijdig klaar te krijgen. Goede prijs-kwaliteitverhouding. 

  • Iris Willems – Prana

Drukkerij De Riemaecker is ondertussen meer dan 25 jaar de huisdrukker voor o.a. het tijdschrift van Het Vlaamse Kruis vzw.
Nog steeds kunnen we rekenen op hun advies en ondersteuning wat kwaliteit en opmaak betreft. Onze vereniging is gelegen in Mechelen maar de grote afstand gaf nog nooit enig probleem. Het team van Donaat en Ingeborg zijn immers makkelijk bereikbaar en de afspraken worden nagekomen. Als klant genoten we een persoonlijke initiatieopleiding van de man van de prepress-afdeling om te leren werken met een softwarepakket zodat het doorgeven van bestanden vlekkeloos kan gebeuren. Waar kan je tegenwoordig als klant nog zulke service vinden?

  • Heidi Op de Beeck, directiesecretaresse van Het Vlaamse Kruis vzw

Drukkerij De Riemaecker is voor Grafica een bewuste keuze!
Een jarenlange samenwerking zorgt voor vertrouwen en een vlotheid in het verwerken van orders.
De service en persoonlijke aanpak zijn voor ons de grootste troeven, naast kwaliteitsvol drukwerk natuurlijk :-)! 

  • Leen Cristofoli – Grafica Buro

Op De Riemaecker Printing kan je rekenen voor nauwkeurig en verzorgd drukwerk, zowel offset als digitaal, tegen een sterke prijs. Ook voor promotioneel drukwerk dat afwijkt van de standaarden, staan ze ons steeds bij met raad en daad. Op een antwoord hoef je bovendien nooit lang te wachten. Kortom, de samenwerking verloopt in een aangename sfeer, vlot en steeds binnen de afgesproken tijdspanne.

  • Dominique D. – De Boeck

Ik werk graag - en toch al wat jaren - met drukkerij De Riemaecker.
Het is een fijne en rustige samenwerking, geen vraag te moeilijk, geen probleem te zwaar. Dat schept een hele goede vertrouwensband.
Het drukwerk is altijd dik in orde en wordt stipt geleverd. En als er dan toch eens een beetje vertraging dreigt, wordt er snel en correct gecommuniceerd.
Als het aan mij ligt, doen we er nog wat jaren bij.

  • Leen van Nunen, grafisch vormgever uit Pellenberg

Wij werken heel graag samen met drukkerij De Riemaecker .
Dankzij hun professionele aanpak krijgen wij als klant altijd de beste kwaliteit.
Ook speciale en dringende opdrachten worden steeds correct afgehandeld.
Daarom vertrouwen wij ons drukwerk al jaren toe aan deze drukkerij.

  • Anja Smets – CM Brussel
réforme des soins de santé 2012 http://belgiquepharmacie.be/ assurance santé dans la masse